Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

 

TeleDoc. Дигиталната услуга за медицински консулта

TeleDoc, един от най-големите доставчици на телемедицина в Източна Европа, възнамерява да се включи в борбата срещу COVID-19 и за тази цел ще предостави 5 000 абонамента, всеки валиден за една седмица, така че в случай на нужда български пациенти да могат лесно да се свържат с лекар. От своя страна лекарите от приложението myTeleDoc могат да се справят с повечето от често срещаните оплаквания както и да предпишат лекарства, когато това e медицински показанo.

Ситуацията в България с големия брой нови случаи на COVID-19, регистрирани ежедневно, накара представителството на TeleDoc да потърси решение за подкрепа на българските пациенти, в случай че се нуждаят от качествена медицинска консултация. Чрез myTeleDoc пациентите могат безплатно да говорят с лекар, ако възникне медицински проблем, по всяко време на денонощието и отвсякъде

"Част от визията на TeleDoc е да направи здравето достъпно за всички, затова решихме да предложим 5 000 безплатни едноседмични абонамента на българските пациенти, така че те да могат да се свържат онлайн с лекар по всяко време на денонощието. Ние сме съпричастни със ситуацията в България, затова решихме да предложим нашата подкрепа, за да улесним достъпа до медицински услуги за българските пациенти и да подадем ръка за помощ на българските лекари, които са достойни за цялото ни уважение заради техните усърдни усилия", заяви Ивайло Петров, изпълнителен директор на TeleDoc за България.

Процесът е лесен. В случай на нужда, за тези, които искат да получат безплатен абонамент за приложението myTeledoc, компанията създаде целева страница.

Адресът е следният: https://mailchi.mp/3e6bd0b56c06/covidhelpbg.

След като се запишат със своя имейл и собствено име, потребителите ще получат код по имейла. След това те трябва да изтеглят приложението myTeleDoc, да се регистрират и да използват кода. След като приложението бъде настроено, българските пациенти ще имат неограничен достъп до качествени медицински консултации, безплатно, за 7 дни, чрез приложението myTeleDoc.

Специализираната платформа на TeleDoc работи на база заплащане за обаждане и има за цел да обслужва всички основни медицински специалности, с фокус върху медицински консултации и получаване на второ мнение.

Дигиталната услуга предлага многофункционално решение за медицински консултации. Срещу месечна такса MyTeleDoc предоставя достъп до широка мрежа от лекари и позволява на клиентите да говорят с лекар 24/7, независимо от местоположението на клиента. Цената на час за лекар може да варира в зависимост от предпочитанията на потребителите. Така цената за абонамент за един човек е 12 лева на месец, за цялото семейство - 30 лева на месец,а за еднократно обаждане, без абонамент, цената е 10 лева. Абонаментните цени важат само обажданията до семеен лекар.

С над 50 000 клиенти, TeleDoc е една от най-бързо развиващите се приложения за здравни услуги в Европа. Услугата TeleDoc в момента е достъпна в Румъния, България, Албания и Косово и скоро ще се появи на нови пазари.

Други подобни ресурси
Фирми:   Медицина и фармация
Обекти:  Болници. Медицина
Сайтове: Здраве и медицина


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Здраве и медицина
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:  
  Количество:  
  Ориентировъчна цена: 
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Здраве и медицина  >>>
  Подгрупа: Изследване и диагностика   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката TeleDoc. Дигиталната услуга за медицински консулта
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към TeleDoc. Дигиталната услуга за медицински консулта
 
W98270 TeleDoc. Дигиталната услуга за медицински консултации Източник Dir.bg
 
  
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  608       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   12/12/21
 
Google