Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Prestigio: Компактни и модерни мобилните аксесоари

Работата е неизменна част от живота на активните хора. И ако трябва да бъдем честни, тя като че ли постоянно се увеличава през последните години. Още преди пандемията заетите мениджъри често си взимаха "домашно" за вкъщи, а с преминаването към дистанционен труд трябваше да бъдат решени редица предизвикателства, свързани най-вече с удобствата на домашния офис.

За да посрещне нуждите на мобилните "воини", които винаги следят своя имейл и буквално дават душата си за работата, Prestigio разработи серия от продукти, които да подпомогнат съвременния начин на работа, дори в най-предизвикателните условия. Тези продукти са насочени конкретно към най-наболелите проблеми на мобилните служители, като неудобството на малкия екран на лаптопа и винаги гладните за енергия преносим компютър, смартфон и допълнителни джаджи.

Две е повече от едно

Математиката никога не греши, но същото може да се каже и за чувството на комфорт, когато е налице. Сигурно всеки от нас може да си спомни десетки случаи, в които му се е искало екранът на лаптопа да е малко по-голям, за да може да събере още 1-2 приложения, между които да прехвърля данни. А сега си представете, че имате допълнителен мобилен екран, който можете да ползвате, за да изведете мейл клиента, видеоразговора или някоя важна електронна таблица встрани, но винаги пред погледа си.

Той се нарича Prestigio TwinScreen 16 и се свързва бързо и лесно към лаптоп, таблет и съвместим телефон с HDMI или USB-C кабел. 15.6-инчовият диагонал на IPS панела, Full HD резолюцията и наличието на вградени говорители го правят удобен за всякакви приложения. Мобилният монитор идва в комплект с удобен твърд калъф-протектор, който мигновено се превръща в стойка, и всички нужни кабели, а металният му гръб увеличава неговата издръжливост. Тънкият и лек дисплей лесно се побира в чанта за лаптоп или раница, а най-силният аргумент за пред мениджъра е, че може да служи за презентиране на клиенти дори в кафенето.

Енергия за бизнеса

И най-мощният лаптоп или смартфон е безполезен, когато му свърши батерията. Затова от Prestigio са се погрижили с авангардно решение за осигуряване на заряд в движение. Иновативната и високотехнологична линия от външни батерии, използващи супермодерния материал ГРАФЕН/Graphene, предлага така желаната автономност. Ако си представим дори най-лошия сценарий, при който сте забравили да заредите телефона, смарт часовника, слушалките си и лаптопа, ситуацията изглежда безнадеждна, но не и ако имате външна батерия Prestigio Graphene PD Watch Edition.

Освен че има капацитет 10000 mAh, тя може да зарежда до 5 устройства едновременно, без да прегрее. Можете дори да зареждате батерията, докато тя дава ток по кабел или безжично на вашите устройства. Това се дължи именно на уникалните качества на графена. Ако ви трябва още по-голям капацитет, с който да добавите още живот и към батерията на лаптопа (до 45W, вкл. Macbook Air), версията Graphene PD PRO Watch Edition ще ви даде двойно повече - 20000 mAh. Независимо дали ползвате продукти на Apple или друг производител, достатъчно е те да са съвместими със стандарта за безжично зареждане Qi. Вграденият екран ще ви подскаже кога е време да заредите самата батерия, а след съответно 50 (10000 mAh) или 110 (20000 mAh) минути тя отново ще е готова за път.

Когато стигнете вкъщи или в хотела, е време да отдадете заслуженото на верните си спътници, като ги включите да се заредят. Никой не иска да носи торба кабели със себе си, затова е хубаво това да може да се случва безжично и с минимум загуба на място в багажа. Достатъчно е да вземете зареждащата поставка от серията Prestigio Revolt. Моделът Revolt A9 е компактен и стабилен, но това не му пречи да може да зарежда три устройства едновременно - вашия Android смартфон, умния часовник и TrueWireless слушалките. При това можете да продължите да ползвате телефона във вертикална или хоризонтална ориентация - например да гледате видео. Отделни индикатори ще ви информират кога всяка от джаджите е напълно заредена.

Ако пък сте фенове на Apple, то за вас е моделът Revolt A8, който също може да се справи с трите най-често използвани мобилни устройства наведнъж.

На хората, които държат и на впечатляващия ефект, моделът Revolt A7 може да предложи дори още по-голяма гъвкавост (може да зарежда два телефона едновременно). Стилният му вид, благодарение на металния корпус, веднага ще привлича погледите върху всяко бюро.

Всички мобилни аксесоари Prestigio са налични при партньорите на ексклузивния дистрибутор - "АСБИС България".

Други подобни ресурси
Обекти:  Магазини - техника
Лица:     Машино, Техно...
Събития: Компютърно обучение
Сайтове: Компютри.Електроника


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Компютри. Софтуер
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:  
  Количество:  
  Ориентировъчна цена: 
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  АСБИС България
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Компютри. Софтуер  >>>
  Подгрупа: Компютри   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Prestigio: Компактни и модерни мобилните аксесоари
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към Prestigio: Компактни и модерни мобилните аксесоари
 
W95597 Компактни, модерни и стилни мобилните аксесоари на Prestigio Източник Dnevnik.bg
 
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  393       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   08/09/21
 
Google