Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Приложение превръща телефони в ПОС терминали

Иновативното приложение myPOS Glass на финтех компанията myPOS (www.mypos.com) превръща Android телефоните в смарт ПОС терминали, на които могат да бъдат приемани плащания с карти сигурно и безпроблемно.

Вече десетки хиляди малки и средни търговци в България и в Европа се доверяват за своите нужди от приемане на плащания с карти на решенията на myPOS. myPOS Glass е модерното допълнение към портфолиото от смарт ПОС терминалите и онлайн платежни решения, предлагани от компанията.

myPOS Glass осигурява приемане на плащания с карти и безконтактни платежни аксесоари директно на мобилен телефон. Парите от приетите картови плащания постъпват незабавно по безплатната myPOS сметка на търговеца и могат да бъдат използвани веднага след приемане на пращането. Приложението може да бъде ползвано с Android смартфони, които имат NFC (Near Field Communication) чип, което обхваща почти всички съвременни смарт телефони. Приложението не изисква допълнителни външни устройства, хардуер или кабели, за да превърне телефона в терминал за приемане на плащане с карта.Разплащанията са с всички видове кредитни, дебитни и предплатени карти Mastercard и Visa, както и от портфейли Apple Pay, Google Pay и Samsung Pay. Търговците, които активират myPOS Glass, получават безплатна myPOS бизнес карта към сметката си, както и могат да се сдобият с myPOS ПОС терминал, ако техните клиенти предпочитат да плащат на физически ПОС терминал.

myPOS Glass отговаря на всички индустриални стандарти за защита на данните и задължителни спецификации за максимална функционалност и сигурност, което осигурява бързина и много висока сигурност на трансакциите. Приложението е тествано в лабораториите на Mastercard и Visa и отговаря на най-високите стандарти за сигурност, одобрени от двете компании. myPOS Glass гарантира, че данните на картодържателя не се съхраняват на смартфона на търговеца.

Продуктът на myPOS е подходящ за микро и малки бизнеси, практикуването на които е свързано с работа на конкретна локация - фрийлансъри и независими консултанти, доставчици и куриери, продавачи на подвижни хранителни обекти, открити и сезонни пазари, професионалисти в движение, инструктори, и др.

myPOS Glass е от първите по рода си софтуерни решения в Европа, които правят мобилния телефон ПОС терминал. За разлика от повечето предложения на финтех сцената, myPOS Glass позволява приемането на еднократни плащания и на стойност, по-висока от лимитите за безконтактни плащания, а България е пилотният пазар, на който приложението бива пуснато.

Повече информация и списък със смарт телефоните, които са съвместими с продукта, може да бъде намерен тук

Други подобни ресурси
Събития: Работа
Сайтове: GSM и комуникации


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Комуникации
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Комуникации  >>>
  Подгрупа: Приложения   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Приложение превръща телефони в ПОС терминали
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към Приложение превръща телефони в ПОС терминали
 
 
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  566       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   02/11/20
 
Google