Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Услуги от банкомат

На банкоматите могат да се ползват следните услуги:

• Плащане на сметки - услугата е достъпна за притежатели на дебитни и кредитни карти Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron, V Pay
• Теглене на пари в брой
• Проверка на салдо по сметка

БОРИКА предоставя на Интернет търговците система за сигурни плащания през Интернет чрез схемите Verified by Visa за карти VISA и MasterCard SecureCode за карти MasterCard. При тези плащания, освен стандартния процес на авторизация на плащането, се добавя и възможността за допълнителна автентикация на картодържателя чрез въвеждането на парола. По този начин, на картодържателите се предоставя по-голям контрол при използването на картите им в Интернет, намалява се възможността за неавторизирано използване и се увеличава сигурността при онлайн пазаруване.

Какво представлява услугата „Вноска на банкомат“

Възможност клиенти да внасят пари в брой по своята дебитна или кредитна карта на определени банкомати при:
• погасяване на задължения по кредитни карти;
• погасяване на потребителски и ипотечни кредити по сметки с дебитни карти към тях;
• захранване на разплащателни сметки с издадени дебитни карти към тях;
• вноска на дневни обороти на търговски обекти по фирмена сметка с издадена карта по нея.

Банкоматите приемат български банкноти с номинали от 5, 10, 20, 50 и 100 лева. Едновременно могат да се поставят банкноти с различни номинали. В зависимост от типа на банкомата могат да се депозират до 50 или 90 банкноти на транзакция.

Средствата, внесени по дебитни карти, постъпват по разплащателната сметка към картата, а вноските по кредитни карти се отразяват директно по кредитния лимит. Отразяването по баланса на картата се извършва незабавно и депозираните средства увеличават разполагаемата наличност.

Банката изпраща безплатно SMS съобщение, потвърждаващо извършената трансакция. Вноски по карти с валутни сметки към тях се превалутират по касов курс на Банката в деня на осчетоводяването.

Карта за получаване на паричен превод от Easypay?

Изтеглете своя паричен превод от всеки банкомат в България! Получавате еднократна карта със зареден брой безплатни транзакции, за да изтеглите сумата! Услугата е напълно безплатна и без лимит при теглене в рамките на едно денонощие.

Теглите цялата сума същия ден или когато ви е удобно. Картата може да бъде използвана на всеки банкомат в страната, независимо от обслужващата банка. Увеличавате сигурността си, като не носите големи суми в брой. Вие избирате времето и мястото, от където да изтеглите своя паричен превод.

Картата се активира автоматично при получаването й на каса на Easypay. Тя е еднократна и не може да бъде презареждана. Важи за получаване на един паричен превод от банкомат. Не е предназначена за плащания по Интернет и в търговската мрежа.

Получавате еднократна карта със зареден брой безплатни транзакции за теглене от банкомат. Не се дължи месечна такса за обслужване, но ако преводът не бъде изтеглен в рамките на шест месеца, ще бъде начислена допълнителна такса.

Как да получа паричен превод от банкомат:

1. Посетете каса на Easypay и представете валиден документ за самоличност.
2. Информирайте касиера, че желаете да изтеглите паричния превод от банкомат.
3. Ще получите безплатна карта със сумата от превода. Ако стойността не е кратна на 20 лв, разликата ще ви бъде изплатена в брой.
4. Ще получите ПИН код и инструкции за теглене, заедно с разписката за получаване на превода.
5. Парите веднага могат да бъдат изтеглени от всеки банкомат в страната чрез определен брой безплатни транзакции, отбелязани в разписката.
6. Картата е без дневен лимит и с едно отиване до банкомата можете да изтеглите цялата сума. Ако преводът е по-голям от 400 лв., продължете да теглите по 400 лв. докато изтеглите цялата сума.
7. Картата важи за получаване на един паричен превод. След като изтеглите цялата сума от картата, тя автоматично става невалидна.


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Финанси и инвестиции
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Финанси и инвестиции  >>>
  Подгрупа: Операции   >>>
  Тип:
 
  Конкретни артикули от стоката Услуги от банкомат
Код Име на стоката Доставчик Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
  Линкове (връзки) към Услуги от банкомат
 
 
Други стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Доставчик Мярка Кол. Цена Детайли
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  226       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   25/12/18
 
Google