Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Тестери

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕСТЕР НА ПАРФЮМ

Всички сме чували за тестера. Най-често този термин се свързва с областта на парфюмерията и нейните производни изделия. След като тестерът осезаемо навлиза в бранша на козметиката, той започва да се използва и за други продукти – от традиционните червила до балсами за коса и така нататък. И все пак... неумоверно, тестерът на парфюм си е и тестер на парфюм. И точно уханието, ароматът, които не могат да бъдат пресъздадени чрез друг похват или усетени с други сетива, се нуждаят от тестера като начин на разпространение, промотиране и най-вече вкусване на избрания парфюм. Но нека поговорим малко по-нашироко за тестерите на парфюмите...

Думата тестер, както сигурно се досещате, произлиза от английския глагол „test”, който като българския му аналог „тест“ под формата на съществително име обаче означава да опиташ, да пробваш. Това е и основната функция на тестера на парфюма. Той ви дава възможността да опитате от аромата на един парфюм, без да го разопаковате, с което както се досещате, повреждате естетическия му красив завършен вид .Когато пробвате от уханието на парфюма с тестер, можете да се докоснете до неговото послание, да уловите мелодията му и накратко, да решите дали това вашият аромат!

Важно е да знаете, че най-често тестерът пристига в съвсем различна опаковка – бяла или кафява каротнена опаковка и най-често са без капача. Все пак, има и производители, които произвеждат идентични опаковки както за тестерите си, така и за самите парфюми. При всички случаи, на един тестер е изписана самата дума, за да индикира, че клиентът може да ползва него, но в никакъв случай друга бутилка, за да се напръска и да почувства аромата на избраното име, защото преди да се помирише, парфюмът е просто име, марка, слух...Наред с това, тестерите, най-често са в по-малки разфасовки, но големите супермаркети – за разлика от бутиците и специализираните парфюмерийни магазини – предпочитат обратния подход, защото знаят, че твърде големият им поток от клиенти бързо ще пресуши тестера и е вероятно да посегне и към опакования парфюм.

Почти всички производители на парфюми имат в своята партида парфюми и отделна бройка за тестери. Като споменахме това, не си мислете, че в тестера има нещо фалшиво. Единственият дефект, който можете да получите, ако ви пробутат тестер, а не истински парфюм, е, че ще бъде с по-малко количество, защото хората са го пробвали. Реално погледнато (и помирисано!) обаче, тестерът е абсолютно същата консистенция като тази, която намираме в оригиналния парфюм(опакования с целуфан продукт). И последно, но не по важност в тази връзка, тестери често се продават именно под формата на тестери.

Други подобни ресурси
Обекти:  Аптека
Събития: Козметично студио
Сайтове: Козметика


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Козметика
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  Пиреда БГ
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  -
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Козметика  >>>
  Подгрупа:   >>>
  Тип:
 
  Конкретни артикули от стоката Тестери
Код Име на стоката Доставчик Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
  Линкове (връзки) към Тестери
 
F2895 АВЛ СОФИЯ ЕООД Авто,мото,вело София Виж  ~  
F5503 Пиреда БГ Парфюмерия София Виж  ~  
W1118 www.parfumi-market.net Парфюмерия Сайт Виж  ~  
W2342 маркови парфюми и козметика Маркова парфюмерия Сайт Виж  ~  
W2735 Мъжки и дамски парфюми, тестери Маркова парфюмерия Сайт Виж  ~  
W2772 Парфюми и козметика от IVIS.bg Маркова парфюмерия Сайт Виж  ~  
W3734 парфюми Парфюмерия Сайт Виж  ~  
W2341 онлайн на парфюмерия Маркова парфюмерия Сайт Виж  ~  
W6129 Pafiumbg Поръчка на парфюми по интернет Сайт Виж  ~  
W70648 Услуги. Козметика и масаж Сайтове Раздел Виж  ~  
W70649 Козметика Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
W70650 Козметика Фирми Раздел Виж  ~  
W70651 Козметика Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  329       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   25/12/18
 
Google