Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Крем KEROSPORT срещу ревматоиден артрит

Ревматоидният артрит (РА) е прогресиращо заболяване, което причинява хронично възпаление на ставите. Най-общо той засяга по-малките стави на тялото, като тези на пръстите, палците, китките, краката и глезените; системният характер на заболяването обаче означава, че то може да засегне цялото тяло, включително вътрешните органи и съдовата система.

Ревматоидният артрит е една от групите заболявания, класифицирани като автоимунни заболявания, при които тялото погрешно атакува собствената си имунна система. При РА възпалителните процеси се насочват към тъканта, обграждаща всяка става, известна като синовия. Това води до подуване и разрушаване на хрущяла и костите покрити със синовиална мембрана стави.

KEROSPORT КРЕМ при артрит на пръстите на ръцете и други стави

Билки на гръцката природа срещу АРТРИТ

Кремът Kerosport намалява болката на пръстите на ръцете причинени от ревматоиден артрит, смазва ставите и премахва зачервяването им. Той се справя добре с възпаление в определени точки на пръстите на ръцете и ги кара да работят отново.

Опаковки

Кремът Kerosport се продава в стъклени опаковки в количества от 25, 30 и 35 грама.

Инструкции

Нанесете крема върху болната област в продължение на седем дни. Ако болката се завърне, повторете нанасянето на крема за още седем дни.

Още за Ревматоидният артрит (РА)

Ревматоидният артрит е дълготрайно автоимунно заболяване, което засяга предимно ставите. Това обикновено води до по-топли, подути и болезнени стави. Болката и сковаността често се засилва след почивка. Най-често, китките и ръцете са засегнати, при това същите стави обикновено от двете страни на тялото. Заболяването може да засегне и други части на тялото. Това може да доведе до понижение на броя на червените кръвни клетки, възпаление около белите дробове, и възпаление около сърцето. Треска и отпадналост също може да присъстват. Често симптомите идват постепенно от седмици до месеци.

Въпреки че причината за ревматоиден артрит не е ясна, смята се, че тя включва комбинация от генетични фактори и фактори на околната среда. Основният механизъм включва имунната система на организма атакува ставите. Това води до възпаление и удебеляване на ставната капсула. Това се отразява и на основната кост, и на хрущяла. Диагнозата се поставя най-вече въз основа на наблюдения на признаци и симптоми от дадено лице. Рентгенови и лабораторни изследвания могат да подкрепят диагнозата или да намерят други заболявания с подобни симптоми. Други заболявания, които могат да се прояват по същия начин включват системен лупус еритематозус, псориатичен артрит, фибромиалгия и други.

Целта на лечението е да се намали болката, да се намали възпалението и да се подобри цялостното функциониране на дадено лице. Това може да бъде постигнато от балансиране на почивка и упражнения, използването на шини и скоби, или използването на помощни средства. Болкоуспокояващите медикаменти, стероиди и NSAIDsare са често използвани за да подтиснат симптомите. Една група от медикаменти нарича болест-модифициращи антиревматични лекарства (DMARDs), може да се използва за да се опита да се забави развитието на болестта. Те включват медикаменти хидроксихлорохин и метотрексат. Биологични DMARDs може да се използва, когато болестта не се повлиява от други лечения. Обаче, те могат да имат по-голям процент от нежелани ефекти.

Хирургическите възможности да ремонтира, заменя или съединява ставите могат да помогнат в определени ситуации. Повечето лечения от алтернативната медицина не са подкрепени с доказателства.

РА засяга между 0,5 и 1% от възрастните в развития свят с между 5 и 50 на 100,000 души ново увеличение на това заболяване всяка година. Началото е най-често на средна възраст и жените са засегнати 2,5 пъти по-често от мъжете. През 2013 г., тя се превърна в 38,000 смъртни случаи в сравнение с 28,000 смъртни случая през 1990 г. Първото признато описание на РА е направено през 1800 г. от Д-р Аугустин Яков Ландре-Бове (1772-1840) в Париж.

Ревматоиден артрит на ставите

Артрит на ставите включва възпаление на синовиалната мембрана. Ставите стават подути, нежни и топли и скованост ограничава движението им. Ако с течение на времето няколко стави са засегнати това е полиартрит. Най-често засегнати са малките стави на ръцете, краката и шийните прешлени, но също могат да бъдат включени по-големите стави като рамото и коляното. Синовит може да доведе до загуба на движение и ерозия на ставната повърхност, което причинява деформация и загуба на функция.

РА обикновено се проявява с признаци на възпаление, засегнатите стави са подути, топли, болезнени и сковани, особено рано сутрин при събуждане или след продължителна неактивност. Повишена скованост рано сутрин често е важна характеристика на заболяването и обикновено продължава повече от час. Нежните движения могат да облекчат симптомите в ранните стадии на заболяването. Тези признаци могат да помогнат да се разграничи РА от ревматоидни невъзпалителни проблеми на ставите, често наричани остеоартрит.

Кагато патологията напредва, възпалителната активност води до ерозия и унищожаване на ставните повърхности, което затруднява движението и води до деформация. Пръстите могат да страдат от почти всяка деформация в зависимост от това кои ставите са най-засегнати. Специфичните деформации, които се появят и при остеоартрит, включват лакътния отклонение, бутониерата деформация, уродливост лебедова шия и "Z-палец." "Z-палец" или "Z-деформация" се състои от преразтягане на интерфалангеалната става, което дава "Z" външен вид на палеца. В най-лошия случай, ставите са артрит инвалидизиращи, поради осакатяваща естеството на деформациите.

Ревматоиден артрит на кожата

Ревматоидната бучка, която понякога е по кожата, е най-често срещаното неставно образувание. Тя се срещат в 30% от хората. Това е вид възпалителна реакция известно на патолозите като "некротизиращ гранулом". Първоначалният патологичен процес при образуването на възел е неизвестен, но може да бъде по същество същият като синовит, тъй като подобни структурни характеристики се появяват и в двете.

Бучката заема централна област на фибриноидна некроза, която може да бъдат напукана и която съответства на некротичния материал фибрин - богато наличен в и около засегнатата синовиалната пространство. Типичната ревматоидна бучка може да е от няколко милиметра до няколко сантиметра в диаметър и обикновено се намира над костни издатини, като лакътя, петата, пръстите, или други области, които поддържат вторично механично напрежение. Възлите са свързани с положителен РФ (ревматоиден фактор) концентрат и тежък ерозивен артрит. Рядко, те могат да се появят във вътрешните органи или на различни места по тялото.

Няколко форми на васкулит (възпаление на кръвоносните съдове) се срещат в РА. Доброкачествена форма се проявява като микроинфаркт около гънките на ноктите. По-тежките форми включват ливедо ретикуларис, което е виолетово оцветяване на кожата, причинени от заболяване на капилярите по кожата.

Други, по-скоро рядкост, свързана кожни симптоми включват гангренозна пиодерма, синдром на Sweet, лекарствени реакции, еритема нодозум, лоб паникулит, атрофия на пръста на кожата, палмарно зачервяване, дифузно изтъняване (кожа оризова хартия) и крехкост на кожата.

РА намалява продължителността на живота средно от три до дванадесет години.

Внимание!
Ние предлагаме прилагането на KEROSPORT като алтернативно лечение, което може да замени всяко лекарство, дадено ви от вашия лекар. Преди да използвате KEROSPORT трябва да го тествате за някакви алергични реакции, чрез прилагане на малко количество от крема в една видима точка на ръката ви. В случай на алергична реакция, спрете веднага употребата на крема.Други подобни ресурси
Фирми:   Медицина и фармация
Обекти:  Болница. Медицина
Сайтове: Здраве и медицина


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Здраве и медицина
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 50
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  HELLENIC CREAMS
  Лице за контакти:   Васил Методиев
  Телефон   35929311572
  E-Mail  vasmet@abv.bg
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Здраве и медицина  >>>
  Подгрупа: Лекарства   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Крем KEROSPORT срещу ревматоиден артрит
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
A2202 Kerosport R 25 GR Pieces 1 26.50E ~  
A2203 Kerosport R 30 GR Pieces 1 29.50E ~  
A2204 Kerosport R 40 GR Pieces 1 40.00E ~  
 
Линкове към Крем KEROSPORT срещу ревматоиден артрит
 
W54178 KEROSPORT крем за онихомикоза, тендинит и ревматоиден артрит Кремове Сайт Виж  ~  
W54474 Ревматоиден артрит - причини, лекарства и лечение Кремове Сайт Виж  ~  
S1716 KEROSPORT крем за онихомикоза Кремове Сайт Виж  ~  
S1718 KEROSPORT Крем за тендинит Кремове Сайт Виж  ~  
S1722 ANTIANGILOSIS Крем за рехабилитация Кремове Сайт Виж  ~  
S2220 Kerost - крем за остеоартрит Кремове Сайт Виж  ~  
S2215 Keroknism - Kрем против псориазис Кремове Сайт Виж  ~  
S2217 SuperGen - крем против болки в гърба Кремове Сайт Виж  ~  
S2225 Keroacme - крем против акне Кремове Сайт Виж  ~  
S2223 Floriniotissa (F) - Крем против бръчки Кремове Сайт Виж  ~  
S2851 Индекс на стоките от Здраве и медицина Васил Методиев 6 Виж   ~ 
 
Други стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Доставчик Мярка Кол. Цена Детайли
2814 Билкови кремове от Кероспорт HELLENIC CREAMS Брой 1 30 Виж : 1057
2812 Olio-X. Масло за хидратиране на устните HELLENIC CREAMS мл 10 10 Виж : 440
2810 Anti-Stress. Масло за релаксация HELLENIC CREAMS мл 50 15 Виж : 355
2808 SU. Дезинфекция на обувки от гъбички HELLENIC CREAMS Грама 100 15 Виж : 402
2806 KeroPan. Лечение на петна по кожата HELLENIC CREAMS Грама 40 15 Виж : 338
2804 KBRD-UBRD. Крем за лечение на псориазис HELLENIC CREAMS Грама 60 36 Виж : 345
2802 Unimep XF. Крем за лечение на алопеция HELLENIC CREAMS Грама 40 40 Виж : 343
2800 Anticell. Крем за лечение на целулит HELLENIC CREAMS Грама 40 15 Виж : 332
2798 V8. Крем за лечение на фибромиалгия HELLENIC CREAMS Грама 40 18 Виж : 347
2796 Keroflo. Лечение на разширени вени HELLENIC CREAMS мл 40 20 Виж : 333
2794 Unimep XF. Шампоан против косопад HELLENIC CREAMS мл 200 15 Виж : 817
2792 Proctocer. Крем против хемороиди HELLENIC CREAMS Грама 40 25 Виж : 345
2225 Keroacme - крем против акне HELLENIC CREAMS Pieces 1 44 Виж : 684
2223 Floriniotissa (F) - Крем против бръчки HELLENIC CREAMS Pieces 1 40 Виж : 614
2220 Kerost - крем за остеоартрит HELLENIC CREAMS Pieces 1 30 Виж : 675
2217 SuperGen. Крем против болки в гърба HELLENIC CREAMS Pieces 1 30 Виж : 645
2215 Keroknism - Kрем против псориазис HELLENIC CREAMS Брой 1 40 Виж : 645
1722 Крем ANTIANGILOSIS за рехабилитация HELLENIC CREAMS Брой 1 50 Виж : 714
1718 Крем KEROSPORT за тендинит HELLENIC CREAMS Брой 1 50 Виж : 958
1716 KEROSPORT крем за онихомикоза HELLENIC CREAMS Брой 1 50 Виж : 943
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Василики Гьоку 
__ 1 __

31/01/19
12:16:56
Използвам крема Kerosport R за подуване и болки в пръстите ми в следствие на ревматоиден артрит. След използване на крема болката изчезна и пръстените ми вече не са подути. Отварям и ги затварям нормално.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  1038       Гласували:  3     Оценка:  5.33                Последна редакция:   19/12/18
 
Google