Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Време е да станем богове

► В центъра на нашата земя работи реактор такъв като на слънцето само че по-малък.

► Оста на земята е индуктивна намотка, която създава магнитно поле

► Реакторът в центъра на земята произвежда всички елементи от менделеевата таблица - водород, хелий, кислород и така нататък. Той произвежда и вода дори в момента. Водата не е донесена на земята от метеоритите, а се произвежда от реактора в центъра на Земята.

► Кое е горивото на този реактор?

Орбитата на нашите планети са магнитните линии на слънцето. А какво е това магнитна линия. Това също е поток на частици. Тези частици са неутрино, по-рано го наричаха ефир.

Потоците от неутрино са устремени към центъра на Земята и я поддържат в орбитата и. Този поток притиска всички предмети, които се намират на повърхността на Земята. Това е гравитацията.

► Работата на реактора. В резултат на нея се създават нова материя. По този начин Земята се разширява и расте.

► Земята е била с размерите на Меркурий и на нея е нямало океани. Тя се е разраснала в последствие и са се появили океаните.

► Всички планети и слънцето имат еднакъв заряд и се отблъскват помежду си. Затова Луната не пада на Земята, а обратно отдалечава се с 4 см на година.

Тъй като земята е била с по-малък диаметър, зарядът й е бил по-малък. Тя по-слабо се оттласква от слънцето. Тоест тя е била по-близо до Слънцето на орбитата на Меркурий. Значи планетите се преместват от орбита на орбита, но не постепенно, а скокообразно. Защото орбитата е облак от частици, която поддържа планетата в известни рамки.

► Понеже планетата постоянно расте тя увеличава своя заряд и не може да се задържи върху орбитите си.

Така се е случил потопа. Земята е прескочила на нова по-далечна орбита. Това означава, че Земята напуска временно плътните облаци от неутрино, които притискат предметите и материята от повърхността на Земята. В този преходен етап гравитацията е по-малка и тази вода, която се е намирала под повърхността на земята излиза на повърхността и прави потопа.

► Луната е излетяла от земята, защото при преминаването от една орбита на друга няма задържаща сила за реактора и част от него е изригнала и е образувала Луната.
По същия начин се е образувала и Земята, само че изригвайки от Слънцето.

► Когато Земята е била на орбитата на Венера, тогава Марс е бил на орбитата на Земята и на него имало условия за живот. Когато е наближил момента на прехода марсианите са знаели, какво ще очаква тяхната планета и са подсказали на Ной да направи своя ковчег. След това те са управлявали Египет много години и са се разселили по цялата Земя. Те са и тези, които са направили пирамидите за да използват енергията на Земята за свои цели.

► Пирамидите са устройства, с които може да се събере електрически ток, който идва от реактора в центъра на земята.

Други подобни ресурси
Лица:     Образование
Стоки:    Информация, култура


 
  Снимки от сайта или реклама на "Видео споделяне"
 
 
Линкове към Време е да станем богове
 
W80 Образование Лица Раздел    
W15 Информация, култура Стоки Раздел    
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  -
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Видео споделяне  >>>
  Категория: Земя и Космос  >>>
  Група:
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  34       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   12/05/20

Google