Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Петър Дънов цери диабет и високо кръвно!

За учителя Петър Дънов билките са само проводник на тези велики сили. Той съветва да живеем и се храним природосъобразно. Най-голяма енергия природата отделя през двата пролетни месеца – април и май, когато всичко цъфти и се събужда за живот.За него не е толкова важно само да се дават съвети как хората да се излекуват, а от съществено значение е да им оставим препоръки, начини и методи как да съхранят своето здраве.

Учителят дава ценни напътствия и по какъв начин да се избавим от коварната захарна болест и високото кръвно налягане. При диабет Петър Дънов препоръчва да се хапва варено жито или сурово по петдесет грама на ден. За регулирането на диабета помага също и варена царевица, на която е добре да се се пие и водата, където е варена.

Напълно изключва от менюто на болния млечни продукти, боб, въглехидратни и тлъсти храни. Съветва да се консумират повече плодове, но кисели и много лимони. Киселите храни също да се избягват, както и употребата на оцет. Петър Дънов препоръчва да се яде и тархана. Добре е в ежедневното меню да ни е наситено с повече спанак, моркови, домати, чушки, салати и други зеленчуци. Хлябът също да е намален до сто и петдесет грама на ден.

При високо кръвно налягане учителя препоръчва да се хапва по-малко и да се приемат малко течности. Хубаво е от масата да ставаме леко гладни, е неговата препоръка. Хипертониците трябва постепенно да станат вегетарианци и суровоядци. Да се избягват солени, пикантни и прекалено тлъсти храни. Хлябът да се замести от варено жито. Да се ядат моркови, коприва, зелени салати, гарнирани с дървено масло. Петър Дънов съветва още храната да е слабо посолена.

Други подобни ресурси
Стоки:    Информация, култура


 
  Снимки от сайта или реклама на "Знание"
 
 
  Линкове (връзки) към Петър Дънов цери диабет и високо кръвно!
 
S2073 Моркови Зеленчук Стоки Виж  ~  
W69581 Раздел ''Знание'' Знание Ресурсбук Виж  ~  
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  -
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Знание  >>>
  Категория: Здраве и медицина  >>>
  Група:
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
Дал мнение Посещения               Коментар
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  380       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   01/08/16

Google