Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Доц. Мангъров: Ковид-19 е почти БЕЗВРЕДЕН!

Доц. д-р Атанас Мангъров в интервю за тв. „Евроком"

Пик на епидемията от коронавирус в България няма да има. Камиони с трупове, недостиг на найлонови чували и препълнените морги, които прогнозира българския премиер... такива неща няма да се случат.

Доц. Мангъров разясни, че той и екипът му са събрали данните на 16 независими медицински лаборатории, а резултатите им са красноречиви: Коронавирусът Ковид-19 е няколко пъти по-слабо смъртоносенот обикновения сезонен грип.

От 2230 изследвани души към вчерашна дата, Мангъров и колегите му са установили, че 110 вече са преболедували вируса и имат изградени антитела. Това са 4,9% от изследваните. Извадката е достатъчно представителна от статистическа гледна точка.

По думите му, от това изследване може да се заключи, че 4,9% от населението на България вече е прекарало вируса. Тия близо 5 % са 338 000 човека... Хора, които вече са прекарали коронавирусната инфекция. Към вчерашна дата починалите у нас са 43-ма, което прави 1 на 1000 от заразените от Ковид-19. Ако твърденията на СЗО и нашия Щаб, че коронавирусът убива 2 % от заразените, бяха верни, то в България към днешна дата вече трябваше да имаме над 6 хил. починали, коментира доц. Мангъров.

Според епидемиолога е време страната ни да свали карантината и да се отвори, за да се даде възможност на младите и активните да работят.

На фона на днешните разкрития на доц. Мангъров, Skandalno.net припомня разследването на Валя Ахчиева отпреди седмица, в което собственици на частни лаборатории споделиха почудата си от това, че властта и Корона-Щабът са отказали да приемат предоставяните им безвъзмездно резултати от изследвания за коронавирус.

Защото тези резултати доказват категорично истината: Че Ковид-19 е вирус, предизвикващ по-ниска смъртност дори от масовия сезонен грип.

Публикация от Фейсбук

Нищо ново не съм научил, защото нищо ново няма при коронавирусите. Това е една типична инфекция, която се развива по един и същи начин.

Не е вярно, че COVID-19 ни изненадва, това са опити да се прави нова имунология и нова епидемиология. Необходимо е да се успокоим и да спазваме елементарната си лична хигиена. Коронавирусът е нещо, което така или иначе ще се случи и огромна част от нас просто няма да усети, че се е заразила.

Ако ви се пият витамини, пийте, но няма да си помогнете. Няма как да се спасите от заразяване, то ще мине през цялото Земно кълбо. Никъде не се е правило такова заграждане на хора, на които им няма нищо. Причините за световната паника около COVID-19 са политически, икономически, но не и медицински.

Коронавирусите са известни отдавна, няма нищо ново, но ние изведнъж нещо ни стана, забравихме всичко, което сме научили и започнахме от нула. Самото показване на кадрите с лекари, които се чудят на кого да поставят респиратор беше целенасочено, хората да се плашат и се създава паника, което не е полезно за никого.

Швеция не се е отказала от либералния си модел. Накрая те ще се окажат най-прави и ще се измъкнат от тази криза с най-малко жертви. Глупаци дал Господ. Накараха ги да минат на другата вълна.

В страните, които са с най-много жертви, имат много хора, които са с хубави пенсии, те са на 70 - 80 години, отглеждат се при добри условия в специализирани домове. Когато там влезе вирус това дава своите резултати. В домовете за стари хора това често е причина за висока смъртност.

Отдавна очакваме пик и камионите с трупове. До сега от вируса са починали 56 души, но до момента нямаме данни реално колко са заразени. До сега сме регистрирали хиляда и няколко стотин, със сигурност са много повече.

Ние отказваме да разберем, че този вирус така или иначе ще се срещне с най-младото население, с децата, майките и татковците. Това са младите, здрави и силни хора, които ще преодолеят вируса. Опасното е когато инфекцията тръгне от към възрастните и болните, тогава ще е много по-драматично.

При срещата си с Бойко Борисов му обясних всичко, което имам като опозиция и отстоявам публично. Борисов се вслуша в някои от съветите ми. Трябва да се отворят освен парковете и спортните зали, басейните и местата за спортуване, защото там се събират здрави и млади хора, за които вирусът не е опасност. По същият начин трябва да се оставят децата да играят помежду си в парковете.

Щабът го е страх. Това не означава, че трябва да съсипеш всичко, защото те е страх да носиш отговорност. Kато не можеш да я носиш, иди си и нека дойде някой друг, който може да я носи. Иначе не си за тази работа. Това е моето отношение към действията на щаба.

Най-вероятно тази инфекция сама ще отшуми, защото коронавирусът не е пригоден да циркулира сред човешки, а сред животински популации."

Доц. Атанас Мангъров

Други подобни ресурси
Фирми:   Медицина и фармация
Стоки:    Здраве и медицина


 
  Снимки от сайта или реклама на "Здраве и медицина"
 
 
Линкове към Доц. Мангъров: Ковид-19 е почти БЕЗВРЕДЕН!
 
W9234 Няма излекувани от коронавирус у нас, просто им е минало Медицина Доц.Мангъров
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  Атанас Мангъров
  Телефон  
  E-Mail  -
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Здраве и медицина  >>>
  Категория: Симптоми и лечение  >>>
  Група: Коронавирус
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  232       Гласували:  1     Оценка:  6.00                Последна редакция:   28/04/20

Google