Ресурсбук България. Данни за избран обект

Т Маркет

Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 54 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 100 физически магазина и онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки.

Веригата присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България. Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

В онлайн магазина на T MARKET може да бъде намерено богато разнообразие от висококачествени стоки на ниски цени. Там българското присъствие на стоки е 80%, а подкрепата на родните производители е съществена част от политиката на T MARKET още от създаването й у нас. На www.tmarketonline.bg всички в София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник могат да пестят време и усилия при ежедневното си пазаруване на хранителни стоки

Други подобни ресурси
Фирми:   Търговия
Обекти:  Търг.комплекси
Лица:     Дизайн


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към Т Маркет
 
W37 Търговия Фирми Раздел    
W19 Търг.комплекси Обекти Раздел    
W90 Дизайн Лица Раздел    
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:   Петър Павлов
  Телефон   0800 133 44
  E-Mail  maxima@maximabulgaria.bg
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Тодорини кукли 47
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Магазини за човека
  Качество: Храни и напитки
  Статус: Търговец
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 T MARKET откри 100-ия си магазин в град Кубрат  
__ 1 __

12/03/22
15:16:42
Мястото, кръстено на бащата на основателя на нашата държава, е символично за нашия стотен обект. В магазина в Кубрат сме инвестирали близо един милион лева и ще открием първоначално 20 работни места. В бъдеще се надявам да станат и повече.

Колко обекта планирате да откриете през 2022 г. и къде? Какви са планираните инвестиции за експанзията на компанията в страната?

- Имаме амбициозна цел тази година да открием между 25 и 30 нови обекта в страната. Разбира се, събитията от последните две седмици може би ще повлияят на този план, но все още предстои да видим по какъв начин. Има очаквания за повишаване на цени в сферата на строителството. Ще видим как това ще рефлектира на плановете ни, но за момента се движим по тях и искрено се надявам да ги реализираме успешно. Както вече споменах, ние инвестираме стандартно сумата от един милион лева за всеки нов обект. Освен инвестиционната част вярваме, че създаването на работни места също е от голямо значение за районите, в които оперираме. В зависимост от големината на магазините ще бъдат разкрити средно по 20 работни места във всеки наш обект. Що се отнася до локациите, нашият интерес към Черноморието и към големите областни градове продължава - обектите там ще заемат може би 50% от нашата експанзия. Останалата част от инвестициите ще бъде насочена към по-малки общини с население около 15 000 души. Все още водим преговори за част от обектите и затова не бих искал да разкривам конкретни локации.

Какви други инвестиции планирате за 2022 година?

- Планираме също да инвестираме немалка сума - до 6 милиона евро, за закупуване на собствени локации за наши магазини. За да бъде една експанзия здравословна, трябва да има подходящ микс между собствени и наети обекти. Така че това са нашите планирани инвестиции за капиталови разходи. Друга важна стъпка, която предприехме в края на предходната и началото на тази година, беше поставянето на човешкия капитал на фокус. Повишихме с близо 15% заплатите на работещите в магазините на веригата. Нашата цел бе да изпреварим инфлационния натиск и нашите служители ефективно да получат по-голямо увеличение. За нас хората са най-важни, без тях е невъзможно да реализираме целите си. Няма спор, че хората правят компанията.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  95       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   12/03/22