Ресурсбук България. Данни за избран обект

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД е официален представител на автомобили с марки TOYOTA и LEXUS за град Бургас и региона, собственик на сервизи за експресно обслужване AвтоСПЕКТЪР и складова база за търговия на едро и дистрибуция на масла, гуми, акумулатори и автоаксесоари.

Oт 1998г. фирмата е доверен партньор на Приста Ойл Груп ЕАД и дистрибутор на продуктите им с марки PRISTA OIL и TEXACO HAVOLINE - моторни и индустриални масла, греси и специални течности, и акумулаторни батерии в структурата на MONBAT.

Търгува успешно с MICHELIN, PIRELLI, BF GOODRICH, CORDIANT и други световно утвърдени марки гуми, масла, марки филтри и аксесоари за автомобили.

Автомобилните марки TOYOTA и LEXUS в Бургас са представени посредством модерно изграден и оборудван търговско сервизен център, разположен на повече от 2 000 кв.м. разгъната застроена площ. В представителен шоурум са изложени винаги най-новите и актуални модели. За всеки от тях, на разположение на клиентите е и автомобил за пробно шофиране.

Атрактивни схеми за лизинг, кампании с отстъпки и варианти за автомобилна застраховка са винаги сред актуалните предложения за закупуване на нов автомобил.

Възможности за избор клиентите имат и сред многообразието от предлагани употребявани автомобили от всички марки. Леки, лекотоварни и микробуси с гаранция, могат да бъдат открити и сред всички други марки. Опцията за обратно изкупуване е винаги актуална.

В магазините на AвтоСПЕКТЪР клиентите могат да открият всичко за автомобила на едно място сред многообразие от марки на световно утвърдени производители - гуми, джанти, масла, акумулатори, автомобилни аксесоари и консумативи.

Специализиран магазин за акумулатори AвтоСПЕКТЪР предлага пълната гама на стартерни батерии MONBAT, ATOM, ADLER, BANNER, ELECTRON – за автомобили, камиони, автобуси и селскостопански машини.

„СПЕКТА АУТО“ ЕООД – собствена складова база, утвърдена търговия на едро и дистрибуция на световно утвърдени марки гуми, масла, акумулатори, добавки и автоаксесоари.

Други подобни ресурси
Фирми:   Авто,мото,вело
Сайтове: Авто, вело, мото


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към „СПЕКТА АУТО“ ЕООД
 
W6 Авто,мото,вело Фирми Раздел    
W5 Авто, вело, мото Сайтове Раздел    
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   359 889 19 00 88
  E-Mail  office@spektaauto.com
 
  Адресни данни
 
  Област: Бургаска
  Община: Бургас
  Населено място: Бургас
  Адрес: ул. Индустриална 19
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Автокъщи, авточасти
  Качество:
  Статус: Търговец
 
  
 
 
Google
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  87       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   23/10/19