Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Перде

Перде (в някои случаи завеса) е парче плат, което служи за покриване на прозорците. Неговите функции освен декоративни са да спира потока светлина, например през нощта за да осигури по-добро спане. Пердетата до известа степен служат и за топлоизолация, като преграда срещу студения въздух. Друга функция на завесите е да осигуряват уединение, така че любопитни минувачи да не могат да видят вътрешността на къщата.

Пердетата идват в изключително разнообразие на цветове, форми и декоративни елементи. Съществуват и различни техники за тяхното отваряне и затваряне. Специален случай на завеси са театралните завеси, които се изработват обикновено от тежка червена материя, гарнирана с жълто.

Освен на прозорците, завеси могат да се сложат и в баня, около душ, за да не се мокри останалата част на помещението. Завеси се слагат и около легло, основно за декорация, но понякога за предпазване от комари.

Други подобни ресурси
Фирми:   Стоки за дома и бита
Обекти:  Мебелен магазин
Събития: Обзавеждане
Сайтове: Стоки за дома и бита


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Стоки за дома и бита
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  Елина99
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Стоки за дома и бита  >>>
  Подгрупа: Текстил   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Перде
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към Перде
 
  РУЙ - 1706 АД
Фирма РУЙ 1706 АД е наследник на бившия завод за бельо и пердета Дечо Стефанов. Ние сме единственият производител в България на полиестерни пердета. В момента фирмата разшири своя асортимент с производството на строителни мрежи - предпазни мрежи за скеле и армиращи мрежи за топлоизолация.Фирмата разполага с богат асортимент от пердета, които успешно са представени на вътрешния и външния пазар.
  ОМНИКС ООД
Внос на дамаски и пердета, шиене на пердета и покривки за хотели.
  КАРАТ Д
Внос на пердета, завеси и дамаски - Германия Ушиване по каталог и с плат на клиента. София, бул.Гоце Делчев 61 факс: 02 58 73 64 София, ул.Неофит Рилски 16
  ЕЛИРА ЕТ
Производство и търговия с луксозни завеси, пердета, дамаски, кувертюри, луксозно спално бельо.
  ЛАПЕН ЕТ
Търговия с пердета, корнизи и аксесоари към тях - внос от Италия.
  Елина99
Елина-99 ЕООД предлага уникални текстилни и интериорни решения за хотели, заведения, офиси и жилища. Услуги: Оразмеряване , избор на тъкани и аксесоари. Дизайн и изработка на ескизи. Изработка, ушиване на продукти от интериорен текстил според избрания ескиз. Монтаж на продилни системи, корнизи.Аранжиране на завеси, пердета и драперии. Компанията предлага: -профилни системи за окачване на пердета; -декоративни корнизи; -римски и дървени щори; -системи за панелно придвижване „Японска стена“.
  Пердета и корнизи
Пердета и корнизи внос от Испания, Германия, Италия. Наличности. Монтаж, ушиване и доставка, както и решения за сводове, овали и нестандартни форми. Тел 02 9867497
  Астра Интериор
Шоурум за интериорен текстил АСТРА ИНТЕРИОР предлага: * Прецизно подбрана колекция платове за пердета, щори, шалтета, и спално бельо * Висококачествени корнизи и механизми за щори * Пълен комплект от услуги - идеен проект, професионална консултация, шев, монтаж
  ФОРУМ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ПЛЮС ЕООД
Фирма ФОРУМ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ПЛЮС ЕООД е наследник на ФОРУМ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ООД и се насочва към интериора на дома и офиса. Започвайки с продуктите за слънцезащита - различните видове щори, сенници, чадъри, фирмата се ориентира към детайлите (пердета, тапети, настилки, окачени тавани, осветление, огледала, рамки и др.), които внасят уют и свежест - цвят, светлина и настроение.
  Лилия 90
Лилия 90 е производител на спално бельо, спални комплекти, чаршаи, калъфки, възглавници, олекотени завивки, юргани, модулни дивани, интериорен текстил, пердета, шалтера, покривки, салфетки, униформени облекла, ученически униформи, работни облекла, абитъриентски рокли, абитуриентски костюми и др. Безплатна консултация и проект с дизайнер.
  Студио Мирал
Студио МИРАЛ се специализира в изработката на висококачествен интериорен текстил. Пердета, завеси, римски щори, японски пана, шалтета, възглавници, детски текстил, калъфи за мебели, покривки, както и тръбни, пластмасови, алуминиеви и огъваеми корнизи.
  мебели Аргус-София ООД
Mебели с модерен дизайн, качество и на изгодни цени. Предлагаме релакс кресла, люлеещи фотьоили, двуместни и триместни дивани, столове за кухня и столова. ПРЕТАПИЦИРАНЕ И РЕСТАВРИРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ И СТОЛОВЕ, ушиване на калъфки за мебели, пердета, покривки и други видове интериорен текстил, ремонт на канапета, фотьойли, легла. Изработка на тапицирани матраци по размери на клиента с перяеми калъфи. Претапициране, реставрация и осъвременяване на мебели за обществени зали, заведения и салони. Голям избор на дамаски и еко-кожи. За района на гр.София ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ.
  Платове за пердета, завеси, шалтета и дамаски
Платове за пердета, завеси, шалтета и дамаски на супер цени. Предлагаме още корнизи, перделици и декоративни възглавници. Studio 79 – град Варна или Онлайн - Studio79.bg
  ЛИДА ЕТ
Пердета, завеси, щори - всички видове, релси, корнизи, аксесоари.
  Интернет пазар. Домашни потреби
  Стоки за дома и бита
  Стоки за дома и бита
  Домакински уреди
 
Други стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Доставчик Мярка Кол. Цена Детайли
1782 Аранжиране Елина99 Брой 1 0 Виж : 207
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  403       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   06/06/19
 
Google