Ресурсбук България. Данни за избрано лице

Станислав Владимиров

Партия: Българска социалистическа партия
Предишен пост: Народен представител (2017 г.–2019 г.)
Образование: Езикова гимназия СИМЕОН РАДЕВ, Университет за национално и световно стопанство


 
  Снимки на лицето
 
 
  Месторабота
 
  Фирма:  Община Перник
  Длъжност:   Кмет
  Телефон:  
  E-Mail:  obshtina@pernik.bg
 
  Идентификация
 
  Титла:
  Професия:
  Основна дейност: Администрация
 
Линкове към Станислав Владимиров
 
W16 Администрация Фирми Раздел    
W17 Услуги Стоки Раздел    
W37 Организации, администрация Сайтове Раздел    
 
  Списък на сайтове администрирани от лицето
Име на сайта Категория на сайта Дата Детайли
Виж :
 
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Пернишкият кмет готов да даде на Нинова рецептата за победа над ГЕРБ  
__ 1 __

23/12/20
01:37:28

Има една тенденция в БСП, хората, които са победили ГЕРБ да не се харесват вече. Започна се с кампания спрямо президента, сега и към мен. Това установява кметът на Перник Станислав Владимиров по повод напрежението за втори път след местните избори с централното ръководство на партията.

От левицата се разграничиха от кмета си с позиция на Изпълнителното бюро, разпратена и до медиите, след като стана ясно, че възнамерява да вдигне такса смет в града и да реформира средствата за култура на Перник. Владимиров заяви, че нито веднъж не е бил потърсен от ръководството на партията, за да аргументира решенията си като кмет на Перник.

Явно в централата усещат заплаха от страна на хора, които са смели и се открояват на политическата сцена. По думите му и от партийната телевизия се води кампания срещу него.

В студиото на БиТиВи той остро разкритикува лидера: "Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна. Очертава се една тенденция, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна атака към президента Румен Радев, после към мен - през нашата телевизия. Очертава се подмяна на вота на избирателите. Нинова се опитва да печели евтини политически дивиденти.

Едновременно с това Станислав Владимиров даде недобра оценка на състоянието на партията си, в която подчерта той е отдавна, бил е секретар и е потомствен социалист - неговият прадядо е бил и народен представител.

БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Годината за БСП ще се запомни с отстранявана на знакови фигури и с изключване партийни хора. "Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опита да направи с коронавирус кризата с опити да бъде санитарка... ". Когато не си искрен и последователен, трудно може да убедиш хората, че си алтернатива.

В града се очертава недоволство срещу плановете на кметството да реформира начина на отпускане на пари за култура, както и да закрие част от структурите. Според Станислав Владимиров съкращения ще има, но за първи път се отделят толкова много пари за култура. "Идеята е бюджетът да е 500 000 лева и на състезателен принцип да има част за финансиране. Различни гилдии са си запазили едни територии и не трябва да променяме нищо. Културата не са заплатите, не са щатните бройки, а духът на всеки един град. По думите му промяната е нужна, защото по този начин ще се дават пари за реални проекти. "Със сигурност ще закрием някои щатни бройки, които не носят полза за културния живот".
 Случващото се в БСП вещае тежка катастрофа на изборите  
__ 2 __

10/01/21
23:49:00
Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че винаги е получавал подкрепа от БСП, но имало атаки от лидерката на партията Корнелия Нинова. Коментарът му пред БНТ бе по повод напрежението в партията след изключването на Георги Гергов.

Според него има критики към неговото управление от определени кръгове от БСП. Той заяви, че е поучил подкрепа от ръководството в Перник.

"Много често има трудни решения, болезнени решения. Аз не се притеснявам да ги взимам".

Атаките срещу него са от Корнелия Нинова, а не от БСП. Кметът определи лидерът на партията като много агресивна, първосигнална и злобна жена, която не търпи критика и чуждо мнение. По негово мнение Нинова е идейно неподготвена.

"Единственото, което се случва в моята партия, е разчистване на лични сметки, което е изключително жалко особено в периода преди изборите. Всички ние сме в тази партия, всички ние имаме някакви цели, някакви идеи, за да сме в БСП. Но това, което се случва в моята партия, вещае много тежка катастрофа на изборите".

Кметът на Перник коментира също така и увеличението на такса смет за селата в областта, а срещу това започна и събиране на подписка. Кметът на Перник Станислав Владимиров обясни, че дълги години разликата в селата и градовете е била драстична.

"Тук просто се изравнява такса смет и тя ще бъде далеч по-справедлива".

Предстои изграждане на втора клетка на депото за отпадъци на Перник, тъй като капацитетът на предишната се е изчерпал.

Кметът предупреди, че има риск градът да премине от водна криза в криза с боклука.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  32       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   09/01/21