Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4534
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 31/07/22 Посещения: 63084 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2733 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Emart.bg   На карта 
Ем Арт е онлайн бутик за висококачествени мартеници, хоби и крафт материали и мъниста, които се предлагат на страхотни цени.
Регистриран: 04/02/23 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

BigArena.net   На карта 
BigArena Fulfillment е фирма за логистично обслужване, фулфилмънт и дигитален маркетинг, която работи с доказано качество на страхотна цена.
Регистриран: 04/02/23 Посещения: 8 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Dell България   На карта 
Dell, Inc. е мултинационална корпорация със седалище в Раунд Рок, щата Тексас, САЩ. Тя е сред най-големите в света за производство, разпространение и поддръжка на компютри и свързани с тях продукти и услуги. Тя е основана през 1984 г. в Остин, Тексас от Майкъл Дел като PC Limited. От 1988 г. се нарича Dell Computer Corporation, а от 2003 г. – Dell, Inc. Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други. Те също така предлага и различни видове услуги. Интересно е да се отбележи, че стартовият капитал на Майкъл Дел е 1000 щатски долара. Това, което прави компанията различна, е че не използва посредници, а продава директно на клиента. Тя също така първа в компютърната индустрия въвежда поръчките и продажбите по интернет.
Регистриран: 03/02/23 Посещения: 24 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Acer България   На карта 
Acer Incorporated (произнася се Ѐйсър) е многонационална компания, производител на хардуер, базирана в Тайпей, о. Тайван. Продукцията ѝ включва настолни персонални компютри, ноутбуци, лаптопи, сървъри, устройства за съхранение на данни, устройства за виртуална реалност, дисплеи, смартфони и периферийни устройства, а също геймърски компютри и аксесоари под собствената марка Acer Predator. Към януари 2021 г. Acer заема 6-о място в света по обем на продажбите на персонални компютри.
Регистриран: 03/02/23 Посещения: 21 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Образователен център Deutsch korrekt   На карта 
Образователен център Deutsch korrekt предлага обучение по чужди езици: немски, английски, руски, италиански, испански език, български език и литература и математика за деца, ученици и възрастни. Занималня за ученици от 1 до 5 клас. Подготвителна група за деца в предучилищна възраст. Предучилищна подготовка. Детска забавачка за деца от 1 до 4 год. Сертификатна подготовка по немски и английски език. Индивидуално и групово обучение. Малки групи.
Регистриран: 21/01/23 Посещения: 24 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Спаси София вече е партия с лидер Борис   На карта 
"Спаси София" става поредното гражданско движение, което прерастна в политическа партия. Формацията проведе своето учредително събрание в столицата. Целта й е първото явяване на избори да бъде наесен, на кметския вот в голяма коалиция с ПП и ДБ, което да спечели в София с евентуален кмет Борис Бонев. Създателят на "Спаси София" оглави и едноименната партия. Бонев заяви, че е готов да бъде кандидат за кмет, предвид опита си и екипа, с който работи, но в никакъв случай нямало да допусне номинацията му да бъде причина да не се осъществи обединението. "Целите ни са победа на първи тур на местните избори в София, мнозинство в СОС и веднага след изборите да покажем, че София може да бъде управлявана по коренно различен начин". Спаси София вече преговаря с "Продължаваме промяната" и "Демократична България", като е поставила условието да няма колаборация с ГЕРБ. "Важно е никой да не си помисля от потенциалните ни партньори за колаборация с ГЕРБ на национално ниво. За нас това ...
Регистриран: 16/01/23 Посещения: 29 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

НДСВ възкръсва на Бабинден   На карта 
НДСВ се събира на конгрес на Бабинден - 21 януари, за да официализира завръщането на партията в политиката. Съпредседателят на партията Станимир Илчев заяви, че на форума ще решават за участието на НДСВ в избори от всякакъв калибър - местни, парламентарни и президентски. "НДСВ няма нищо общо с усилията на политическото инженерство. Затова решихме, че е крайно време да се върнем в политическия процес. Просто е болезнено да гледаш как експертите на НДСВ са се превърнали в донори на други партии". От НДСВ няма да канят в редиците си членове на партията, които в последствие безкритично са се проявявали в други партийни проекти. "В НДСВ има хора с опит, компетентност и тествани във всяка политическа ситуация. Ние оставаме центристка патрия и даваме отговор авансово на въпроса - къде е центърът на българската политика. Донякъде това е ДПС, но къде е реалният център? Защото той не може да бъде носител само на една партия. Разцентровано е самото мислене, разцентровано е мислен ...
Регистриран: 13/01/23 Посещения: 38 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Nexo - ĸpиптoбaнĸa   На карта 
Nexo е една от водещите световни компании в сферата на дигиталните активи. Основана е през 2018 г., когато създава първите крипто кредитни линии и полага основите на една нова индустрия. Две години по-късно вече предлага и спестовен продукт, пуска първата по рода си крипто кредитна карта, както и борса за търгуване на дигитални активи. Днес е на път да изпълни мисията си: да създаде банката на бъдещето — мост между традиционните и дигиталните финанси. Управляваме активи на стойност 15 милиарда долара за над 1 милион потребители в повече от 200 юрисдикции, като за две години сме обработили над 30 милиарда долара. С този успех носим отговорност не само за бизнеса и клиентите си, но и за бъдещето на световните дигитални финанси и демократизирането на финансовия сектор изобщо.
Регистриран: 12/01/23 Посещения: 71 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Пачо Груп   На карта 
Пачо Груп е строителна инвестиционна компания, създадена през 2008 г., с начална дейност извършване на услуги, свързани със строителство на пътища и автомагистрали със собствена строителна и минна техника. Специализирани сме и в изграждането на многофамилни жилищни сгради с апартаменти, офиси, гаражи и паркоместа. Отличаваме се с безкомпромисно качество на услугите, модерна визия и прецизно изпълнение на всеки наш проект. ж.к Младост 4, ул. проф. Александър Танев
Регистриран: 11/01/23 Посещения: 31 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Аптека Валета   На карта 
Аптеки Валета разполагат с голям набор от продукти за здраве и красота. Работят с квалифицирани фармацевти, с богат опит.
Регистриран: 03/01/23 Посещения: 20 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ВВМ-М ООД   На карта 
Видимостта, особено през нощта, е ключов фактор при злополуки с тежкотоварни камиони, полуремаркета и еднокомпонентни камиони. Шофьорите могат да виждат по-малко от заобикалящата ги среда през нощта,
Регистриран: 29/12/22 Посещения: 10 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Аурубис България   На карта 
„Аурубис България“ е част Aurubis AG - водеща международна група за производство на метали, базирана в Хамбург, Германия. В наши дни „Аурубис“ е най-големият данъкоплатец в България, със структурно значение за икономиката на страната. Основната дейност е преработването на медни концентрати, производство на рафинирана мед, регистрирана на Лондонската метална борса като бренд „Пирдоп“, на медни аноди и вторични продукти като сярна киселина и железен силикат. Заводът на „Аурубис България“ е разположен в Средногорието. От създаването си през 1958 г. до днес, медодобивното производство край Пирдоп и Златица е неделима част от историята на региона и развитието на България. Едва ли има семейство от Средногорието, което да не е било по някакъв начин свързано с това пътуване през над шест десетилетия. Компанията е и научно звено, което създава иновативни предложения, подобрения и модернизации в технологиите за производство на мед и опазването на околната среда. „Аурубис България“ прове ...
Регистриран: 27/12/22 Посещения: 58 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

EXZA.BG   На карта 
EXZA.BG е онлайн магазин за дамски дрехи - винаги модерни, стилни и с много детайли, с които не бихте останали незабелязани. Ще намерите богато разнообразие от дамски рокли от различни материи, цветове и подходящи за всякакви поводи. Всички дамски дрехи са на промо цени, специално за дамите, за да могат да имат още една дамска блуза без проблем.
Регистриран: 26/12/22 Посещения: 21 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

TEDIKO.BG - детски магазин   На карта 
Детски магазин TEDIKO.BG предлага много богато разнообразие от детски дрехи, бебешки дрешки, детски колички и играчки на водещи марки на пазара. Официален представител са на марката GUESS като предлагат чанти GUESS и раници GUESS, както и детската им серия GUESS kids.
Регистриран: 26/12/22 Посещения: 35 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

HOP.BG   На карта 
Телефоните втора ръка са нещо, което може да е вариант за всеки като от магазините за техника втора ръка можете да намерите например модел iphone SE за много по-ниска цена. Независимо дали си търсите телефон, лаптоп или друга техника, винаги има начин да не се разорявате.
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 51 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Eвристика ЕООД   На карта 
Счетоводство на фирми и физически лица от Счетоводна къща Евристика - Русе. Дистанционно, онлайн счетоводно обслужване.
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 31 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Steroids-BG   На карта 
Ние от Steroids-BG предлагаме разнообразие и качество на нашите продукти. Тъй като работим с доказани производители, което ни дава възможността да имаме достъп до лабораторно изследвани и качествени продукти. Разполагаме с два основни вида добавки - за релеф и за покачване на маса. Осигуряваме за бърза и точна доставка, с опция да прегледате, това което сте поръчали. Работим с добре познати марки като Bayer, Pfizer, Military Pharmaceuticals и други. Предлагаме още голям избор за клиента и разнообразие от ефективни продукти за спортни цели - от тестостеронови естери до анти-естрогени и безплатни насоки
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 19 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

“Аква торнадо” ЕООД   На карта 
Салон за здраве и красота “Прилив” предлагаме иновативни услуги за подобряване здравето на Вашето лице и тяло. Разполагаме с две локации в България. Едното ни студио се намира в Хотел „Silver Beach“, гр. Бяла, област Варна, а другото на улица “Германея 38А в град Сапарева Баня. В Салон “Прилив ни извършваме както класическите масажи на цяло тяло или части от него, така и иновативни масажи със специфични уреди за всеки един от тях. Класически масажи ще успеете да намерите и двете наши локации, но целият пакет от иновативни масажи ще срещнете единствено в салона ни в Сапарева Баня. Ето и някои от най- често избираните масажи и техните цени: Класически Масажи Масаж за цяло тяло - Релаксиращ 60мин - 60лв Масаж за цяло тяло - Спортен масаж 60 мин. - 70 лв Масаж за цяло тяло - Дълбокотъканен 60мин - 70лв Частичен масаж - гръб + крака + ръце - 40мин - 40лв Частичен масаж - гръб + ръце + глава - 30 мин - 35лв Иновативни Масажи Подводен вакуумен масаж - това е иновативен масаж, ...
Регистриран: 05/12/22 Посещения: 27 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Скорпиопласт - Алуминиево Фолио   На карта 
Скорпиопласт е доказан и опитен производител на алуминиево фолио, найлонови чували, целофанови пликове и много други полиетиленови и пластмасови изделия. Компанията работи повече от 25 год. и е първия избор на много фирми и физически лица, с които търгува както на дребно, така и на едро. Всички знаем колко много предназначения има алуминиевото фолио и колко е разпространено в наши дни. Скорпиопласт произвежда алуминиево и други видове фолиа от най-висок клас и използва най-модерните и сигурни машини за производството. Много фирми се доверяват на Скорпиопласт за помощ когато става дума за гъвкави опаковки и пластмасови изделия на едро за това не се колебайте и бъдете сигурни, че това е правилния избор без значение от какво се нуждаете. Обадете се на посочения номер или посетете официалния уебсайт на компанията за повече информация и пълния списък от продукти, от които можете да се възползвате. Алуминиево фолио
Регистриран: 17/12/22 Посещения: 59 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

MOEGA STUDIO   На карта 
MOEGA STUDIO е студио за интериорен дизайн в град Варна. Предлагаме изготвяне на проекти за интериорен дизайн на апартаменти, къщи, хотели, офиси, заведения в град Варна, София, Пловдив и цялата страна.
Регистриран: 24/11/22 Посещения: 32 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ВУК.БГ ЕООД   На карта 
VUK.BG е онлайн риболовен магазин за принадлежности за спининг риболов. Ексклузивен дистрибутор на марките DUO, ValkeIN, RTB Refuse to Blank, EVOlures, Mechanic Lures за България, и официален вносител на Fanatik, Pontoon21 и GAD.
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 89 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ganbox   На карта 
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА УСПЕШНО ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ ОТ GANBOX SEO е един от най-ефективните онлайн маркетинг канали. Това е процес за постоянно подобряване на вашия сайт и увеличение на онлайн продажбите. Успехът на вашия бизнес зависи от присъствието му в интернет. Основната цел на компанията Ganbox е да предложи услугата SEO оптимизация – процес по подобряване, разширяване и грижа за сайта, който води до популяризиране и по-лесно откриване на вашия бизнес сайт, както и абонаментна SEO поддръжка на вече оптимизиран сайт.
Регистриран: 17/11/22 Посещения: 47 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Юск(JYSK)   На карта 
Юск(JYSK) е датска верига за търговия на дребно, продажба на матраци, мебели, интериорно обзавеждане и др. JYSK е най-големият датски търговец на дребно, действащ в международен план, с повече от 2500 магазина в 50 страни. JYSK е основана от Ларс Ларсен, който отваря първия си магазин в датския град Орхус през 1979 г.
Регистриран: 16/11/22 Посещения: 48 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Мitsubishi motors България   На карта 
Mitsubishi Motors Corporation е глобална автомобилна компания, базирана в Токио, Япония, съсредоточена в SUV и пикап сегмента, електрическите и плъг-ин хибридните автомобили. Балкан Стар Мотърс е генерален представител на Mitsubishi Motors за България. Дружеството е част от една от най-големите автомобилни компании у нас - групата Балкан Стар (www.balkanstar.com), която присъства на българския пазар от 20 години. Фирмената група Балкан Стар предлага най-широката възможна гама продукти и услуги: продажба на нови и употребявани леки, лекотоварни, товарни, специализирани автомобили и автобуси, сервиз и оригинални резервни части, аксесоари, сервизни договори, удължена гаранция, финансиране, обратно изкупуване, застраховки. Доказаното през годините японско качество на автомобилите с марка Mitsubishi, професионализма на екипа от служители и ентусиазма му към корпоративно израстване, прави Балкан Стар Мотърс надежден и стабилен партньор.
Регистриран: 14/11/22 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Конопшоп ООД   На карта 
Конопшоп е първият специализиран CBD магазин в България за CBD масло и продукти от коноп. Конопените масла и всички CBD продукти, които ще откриете в нашия онлайн магазин са с проверен произход. Те са без съдържание на THC.
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 53 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Мебели за баня. Индекс   На карта 
Индекс на фирмите производители и доставчици на мебели за баня. ⭐ Душ Кабини и Душ Паравани ⭐ Вани, Хидромасажни вани и хидромасажни панели. ⭐ Мивки ⭐ Огледала ⭐ Стъклени полици. Стъклени плотове ⭐ Смесители. ⭐ Теракота, Фаянс, Гранитогрес. ⭐ Санитарен фаянс
Регистриран: 11/11/22 Посещения: 78 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Кредит Риск Консулт   На карта 
Пълна консултация и съдействие относно възможностите за кредитиране. Съдействие за банкови, потребителски кредити, с/без поръчители. Банкови кредити, строителство, ремонт, текущи нужди,
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 39 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЕД Груп   На карта 
Алуминиеви парапети, стъклени парапети, козирки, огради, врати.
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 37 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ремотек ООД   На карта 
Ремотек ООД оперира сайта Parts.bg за авточасти - нови и втора употреба. Сайтът обединява автоморги от цялата страна и предлага лесно търсене на авточасти и сравняване на цените им.
Регистриран: 09/11/22 Посещения: 51 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СМ Груп Интернешънъл ООД   На карта 
Авточасти AutoPower.BG - онлайн магазин - амортисьори, съединител, носачи, дискове, накладки, филтри, шарнири, биалетки, тампони, ремъци и др.
Регистриран: 09/11/22 Посещения: 76 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4534 Брой страници: 152 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google