Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4397
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
GSM и комуникации 
Администрация 
Водно стопанство 
Железария,инструменти 
Информационни технолигии 
Коли под наем 
Култура, Музика 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Почистване 
Програмни продукти 
Пътна помощ 
Стоки за офиса 
Строителство 
Техника и оборудване 
Туризъм 
Финансови къщи 
Химически продукти 
Авто,мото,вело 
Аптека 
Геодезия, кадастър 
Инвестиции 
Информация, Реклама 
Компютри. Електроника 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Охрана 
Право 
Проектиране 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Суровини и материали 
Транспорт 
Търговия 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Автоматизация 
Банки,Застраховане 
Електро,Енерго,Топло 
Инвестиционен посредник 
Козметика 
Консултанти 
Мебели 
Облекла и обувки 
Партии и организации 
Празненства и церемонии 
Производители 
Стоки за дома и бита 
Строително-ремонтна дейност 
Счетоводни услуги 
Трудова борса и работа 
Услуги 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 28/03/20 Посещения: 52239 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2308 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Продължаваме промяната   На карта 
Бившите служебни министър Кирил Петков и Асен Василев представят пред журналисти политическия проект. Това се случи в център "Проджект лаб" на столичния бул. "Мария Луиза" №58. С днешното събитие искаме да кажем, че продължаваме промяната. Новият проект ще носи името "Продължаваме промяната", а целта пред него е досегашната работа на двамата през последните 4 месеца да продължи и през следващите 4 години.
Регистриран: 14/10/21 Посещения: 17 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

WebArt-Zlatev   На карта 
Дигитална агенция WebArt-Zlatev предлага изработка и поддръжка на уеб сайт, онлайн магазин, уеб хостинг услуги, регистрация на домейни, SEO оптимизация, Линк билдинг, Имейл маркетинг, Графичен дизайн, Поддръжка на социални мрежи, Facebook и Google реклама и изграждане на маркетингова стратегия.
Регистриран: 11/10/21 Посещения: 7 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Коаттех ООД   На карта 
Фирма „Коаттех” е създадена през 1990 г. във Варна. Тя е с утвърдени традиции и над 25-годишен опит в областта на технологиите и техниката за повърхностни покрития – прахови полимерни покрития, метални покрития, флокиране, талкиране и др. „Коаттех” произвежда и предлага: – ръчни електростатични уреди модел CESS®; – комплекси за ръчно и автоматично боядисване – филтърен и циклонен тип – модел CEN®; – електрически и газови пещи и сушилни; – оборудване за повърхностна обработка преди боядисване, като ванно оборудване, тунели за струйна обработка, камери за абразивна обработка, апарати за обезмасляване на части и детайли; – ръчни и механизирани конвейри, оборудване за трансфер на детайли и изделия в технологични инсталации и линии; – апарати за електростатично талкиране на кабели модел apen®; – високопрецизни апарати за нанасяне на покрития във вид на ивица при производството на метални опаковки модел apen®-BAND; – пещи до 650оС с подов транспортьор за дек ...
Регистриран: 07/10/21 Посещения: 24 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Холдинг Кимкооп ООД   На карта 
Кимкооп е водещ производител на силиконов оптичен материал и готови оптични компоненти. Продуктовата гама включва разнообразие от силиконови заготовки, криви, подложки за лазерно огледало, части с обработка с ЦПУ, както и готови оптични компоненти като призми, прозорци, огледала, лещи, ахромати и други. Кимкооп е създадена през 1991 г. със седалище в София, България. Компания е 100% експортно ориентирана и обслужваме компании от Европа, Северна Америка, Израел и Азия. С високите нива на реинвестиране в съвременни технологии и човешки ресурси, Кимкооп е позициониран да остане начело на оптичното производство, за да отговаря на непрекъснато нарастващите изисквания на нашите клиенти.
Регистриран: 05/10/21 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Екстрийм   На карта 
Фирма Екстрийм Вижън еоод е Вносител на Кухненски мивки от Гранит от най-висок клас на качество с 35 години гаранция. Фирмата предлага кухненски мивки с едно корито, с едно и половина корита и две
Регистриран: 03/10/21 Посещения: 9 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

LaRose.bg Доставка на цветя   На карта 
target=_blank href=https://larose.bg/>Доставка на цветя от LaRose в град София и цялата страна
Регистриран: 30/09/21 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Интер-евро консултинг ЕООД   На карта 
Нашата мисия е чрез процедура по медиация да предоставяме бързо и компетентно съдействие при разрешаване на спорове. Ние от Mediation Experts сме регистриран независим експерт – медиатор в София,
Регистриран: 28/09/21 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

OpticMaG   На карта 
Оригинални слънчеви очила от OpticMag.net на ниска цена с нови и аутлет модели. Голям избор, големи промоции и намаления само при нас. Изберете Вашите нови слънчеви очила от нашия онлайн магазин.
Регистриран: 26/09/21 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Klimatici.bg   На карта 
Klimatici.bg е Интернет портал за оригинални климатици, бойлери и конвектори, които се предлагат на ексклузивни цени.
Регистриран: 22/09/21 Посещения: 18 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ники   На карта 
target=_blank href=http://hib.multimedia.bg/skladnt>Активен текст от описаниетоhttp://www.wpcdecking.eu/
Регистриран: 21/09/21 Посещения: 17 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

„Автомагистрали – Черно Море“ АД – Шумен   На карта 
„Автомагистрали – Черно Море“ АД – Шумен е най-голямата фирма в източна България, която предлага строителни материали и свързани с това услуги. За всеки, който има нужда ние предлагаме различни продукти, като асфалтови смеси, инертни материали, бетонови смеси и предварително напрегнати греди. Фирмата разполага с бетонови възли, асфалтови бази и кариери в някой от най-големите градове в източна България.
Регистриран: 20/09/21 Посещения: 20 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ефир ЕООД   На карта 
Хотел Ефир е разположен в център на Стара Загора и предлага отлични комуникации и напълно оборудвана конферентна зала. Идеалният бизнес хотел за вашия престой в града.
Регистриран: 20/09/21 Посещения: 19 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Служебно правителство Стефан Янев 2   На карта 
Държавен вестник публикува състава на второто служебно правителство, което съставя президентът Румен Радев. То бе представено официално в 9 часа на 16.09.2021.
Регистриран: 16/09/21 Посещения: 57 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

НАП. Националната агенцията за приходите   На карта 
Националната агенцията за приходите (НАП) e специализиран държавен орган към министъра на финансите за установяване, обезпечаване и събиране на публични вземания. НАП започва работа на 1 януари 2006 г. и обединява събирането и обслужването на републиканските данъци и задължителните вноски на общественото осигуряване. Дейността ѝ е регламентирана със Закона за Националната агенция за приходите.
Регистриран: 12/09/21 Посещения: 35 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

АСБИС България   На карта 
АСБИС България, водещ дистрибутор в бизнеса с информационни технологии, е на българския пазар вече 20 години. С гордост представляваме най-иновативните световни IT компании, сред които са Intel, Dell, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Logitech, Cougar Gaming, Razer и др. Основни принципи, върху които се гради нашият успех: коректност, лоялност, иновативност, постоянно развитие, грижа за партньорите.
Регистриран: 08/09/21 Посещения: 53 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Пилти ЕООД   На карта 
Pochehli.com е онлайн магазин за дома, офиса и заведението. При нас ще откриете широка гама от стоки за дома в това число качествени сервизи за хранене, изработени от порцелан, опал, закалено стъкло.
Регистриран: 30/08/21 Посещения: 29 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Аксесоари за коса   На карта 
Ако се чудите от къде може да св сдобиете с най-актуалните аксесоари за коса на много ГОРЕЩИ ЦЕНИ - посетете нашия онлайн магазин, в който ще намерите ХИТОВИ аксесоари за коса за всеки повод.
Регистриран: 30/08/21 Посещения: 17 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Зетабайт-Х ЕООД   На карта 
Зетабайт, предлага голямо разнообразие от компютърен хардуер и периферия
Регистриран: 29/08/21 Посещения: 29 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Зетабайт-х ОООД   На карта 
Магазин Зетабайт, предлага голямо разнообразие от компютърен хардуер и периферия. Всеки геймър би намерил нещо за себе си, от най евтината бюджетна клавиатура до топ марките в бранша. Марки като:
Регистриран: 29/08/21 Посещения: 22 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Албена   На карта 
Фирмена идентичност, ре/дизайн лого, фирмени и рекламни материали / печатни материали, периодични и многостранични издания, банери за социални мрежи, лого анимация, интро/аутро, субтитриране, моушън графикс
Регистриран: 28/08/21 Посещения: 24 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Албена   На карта 
Фирмена идентичност, ре/дизайн лого, фирмени и рекламни материали / печатни материали, периодични и многостранични издания, банери за социални мрежи, лого анимация, интро/аутро, субтитриране, моушън графикс
Регистриран: 28/08/21 Посещения: 23 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

bgQueens   На карта 
Скъпи дами, да се грижим за косата си, за да расте тя здрава и красива е нещото, което всяка дама трябва да си постави като приоритет. А, едни от най-професионалните продукти за косата си ще намерите в нашия онлайн магазин, очакваме ви!
Регистриран: 26/08/21 Посещения: 31 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

PoPijami.bg   На карта 
По Пижами е Интернет портал за оригинални спални комплекти, пижами и текстил за спалнята, които се предлагат на невероятни цени.
Регистриран: 20/08/21 Посещения: 38 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Тондах България ЕООД   На карта 
Тондах е пазарен лидер в производството на керемиди. Фирмата се отличава с високо качество, призната професионална компетентност, естествени покривни материали и комплексно обслужване. Покривите ТОНДАХ ® със своята дълготрайност и издръжливост повече от сто години заемат водеща позиция сред покривните системи. Керемидите ТОНДАХ ® са не само трайни, но и икономични, защото от решаващо значение за комплексна оценка на стойността на покрива е дълготрайността на продукта, а не разходите възникващи към момента на закупуване на материала! Тук решаваща дума има действителната "икономичност" на материала – когато на строителя впоследствие не му се налага да влага допълнителни средства в различни ремонтни дейности. Това важи особено за покрива на една къща, конструкцията и покриването на който представляват много малка част от общите разходи за изграждането й. От първостепенно значение е, че покривите ТОНДАХ ® в дългосрочна перспектива излизат по-изгодно, защото саниране на покрива б ...
Регистриран: 07/08/21 Посещения: 50 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ВАЗОВСКИ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДИ ЕАД   На карта 
“Вазовски Машиностроителни заводи” ЕАД е най-голямото предприятие от военнопромишления комплекс в България. Първата копка на създадената през 1936 г. Държавна военна фабрика е направена на 9 юни – Спасов ден. Благодарение на интелектуалния потенциал на научно-техническите кадри и на високата квалификация на изпълнителския персонал на фирмата през годините бяха усвоени редица специални и граждански изделия.
Регистриран: 09/08/21 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Естетичен център Детелини   На карта 
При нас можете да се насладите на качествена грижа, от професионалисти с дългогодишен опит, съчетана с най-новите технологии в областта на козметиката - лифтинг, лазерна епилация, премахване на стрии, лазерни процедури, заличаване на белези от акне, фракционен лазер.
Регистриран: 06/08/21 Посещения: 46 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Фирма Ад Партнърс ЕООД   На карта 
Фирма Ад Партнърс ЕООД предлага всякакъв вид строително ремонтни дейности в цялата страна на много изгодни цени. Ремонт на покриви, на хидро и топлоизолации, вътрешни и външни ремонти, зидария,
Регистриран: 01/08/21 Посещения: 42 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Оригинални маратонки   На карта 
Онлайн магазин за Оригинални и Маркови маратонки Adidas, Nike, Salomon, Reebok и др. на ниска цена. Висококачествени спортни стоки за мъже, жени и деца. Анцузи на футболни отбори, спортни комплекти и екипи за спорт и ежедневие. Маратонки за бягане, фитнес, тенис, баскетбол, бутонки и стоножки за футбол.
Регистриран: 31/07/21 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

SportFaster.com   На карта 
Онлайн магазин за Оригинални и Маркови маратонки Adidas, Nike, Salomon, Reebok и др. на ниска цена. Висококачествени спортни стоки за мъже, жени и деца. Анцузи на футболни отбори, спортни комплекти и екипи за спорт и ежедневие. Маратонки за бягане, фитнес, тенис, баскетбол, бутонки и стоножки за футбол.
Регистриран: 31/07/21 Посещения: 98 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Рекламна агенция Progress Factory   На карта 
С нас няма да се лутате, а ще получите цялостна грижа за своя бизнес. От изграждане на бранд идентичност, през стратегическо планиране, избор на маркетинг канали и инструменти, до пълното им
Регистриран: 30/07/21 Посещения: 53 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4397 Брой страници: 147 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google