Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Антикорупционен фонд

Мисия

„Антикорупционен фонд“ работи в интерес на гражданското общество и в съдействие на правосъдието за възпрепятстване, изобличаване и разследване на корупцията на всички нива в страната и във високите етажи на властта. Корупцията подкопава държавата. Злоупотребата с власт и влияние и пренебрегването на дългосрочните цели на обществото са белег за безперспективно икономическо развитие и заплаха от клептокрация. Екипът на „Антикорупционен фонд“ следи за проявите на корупция, неефективността на контролните органи и мълчанието на институциите в България.

Нашите експерти са готови да отговорят на всеки Ваш достоверен сигнал за корупция и злоупотреба и да Ви държат в течение какви действия са предприети и какви резултати са постигнати. Борбата с корупцията изисква заинтересовано общество, силен неправителствен сектор, независими медии и законови гаранции. Общата ни целенасочена нетърпимост ще подпомогне постигането на прозрачност във всички обществени институции и процедури, подобряването на управлението в публичния сектор и увеличаване на политическата отговорност. Не оставаме безучастни. Не бъдете и Вие.

МОНИТОРИНГ

АКФ извършва системен мониторинг на публично достъпна информация с цел да извлече и анализира случаи от висок обществен интерес свързани със съмнения за корупция и конфликт на интереси. Всички случаи с корупционни индикатори се насочват към правният ни център за становище и последващ институционален натиск.

СИГНАЛИ

Фокусирани сме върху практическия антикорупционен подход. Заинтересованите граждани могат да подадат до нас лично подписан или анонимен сигнал за корупция. Разследването на сигнали, отговарящи на определени условия, се обезпечава безвъзмездно от експертния ни екип. Изградената система за конфиденциалност и сигурност на информацията, защитават източниците ни и им гарантират действие и обратна връзка.Други подобни ресурси
Стоки:    Услуги
Сайтове: Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Право"
 
 
Линкове към Антикорупционен фонд
 
W82825 Петьо Петров - Еврото, е замесен в завземане на бизнес Dnevnik.bg
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:   Бойко Станкушев
  Телефон   02/907 9700
  E-Mail  acf@acf.bg
  WEB Site  https://acf.bg/bg/
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Княз Борис I 71
  Пощ.код/кутия: 1000 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Право
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  66       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   24/06/20

Google