Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Домо Естетико ЕАД

Търговската марка REALUX е регистрирана през 2003 г. на българския пазар за енергоспестяващи, луминесцентни лампи и лампи с нажежаема жичка.

История

REALUX е регистрирана като собствена търговска марка на компания, основана на 05.05 1994 г., когато няколко фирми решават да обединят усилия за създаване на голяма фирма за производство и продажба на лампи за бита и промишлеността. Не след дълго компанията се утвърждава като лидер в продажбите на лампи с нажежаема жичка на Балканския полуостров (България, Сърбия, Македония и Албания) .

След успешното налагане на българския пазар и утвърждаването си като лидер в сегмента на източници на светлина, тази компания отделя дейността си отнасящата се към източниците на светлина в новосъздадена фирма – Домо Естетико ЕАД.

През 2003 „Дибел” АД прехвърля изключителните права на търговската марка REALUX към дъщерната фирма, която разработва и усъвършенства продуктите, разширява асортимента и печели клиенти в Европа и бившите руски републики. Днес тази фирма е Домо Естетико ЕАД.

В началото на 2009 година REALUX добавя към семейството си свеодиодни лампи, известни като LED лунички, като предлага богат асортимент от артикули с гаранция за качеството.

От 2011 година, постоянен и богат асортимент на REALUX са вече и мощните светодиодни лампи (high power LED) с разнообразие от ватажи, форми и разнообразен цокъл.

В крак с бързоразвиващите се технологии и за да достигне икономичната и модерната светлина във всеки дом, към днешна дата, светодиодните лампи REALUX можете да закупите и в електронен магазин, разработен специално за удобството на крайния потребител.

Възможностите

Продуктите с марка REALUX се произвеждат, асемблират и тестват във водещи фабрики в България. Производствените фабрики са с гарантират качество и спазват всички необходими екологични показатели за продуктите с марка REALUX. Марката REALUX е представена в България (Домо Естетико ЕАД), Румъния , и Полша (REALUX Pl). В тези държави разполагаме със собствени офиси, в които работят общо над 80 служители.

REALUX разполага със собствени складови бази и значителен автопарк във всеки един от офисите си, за да поддържа постоянен асортимент и възможности за доставка.

Складовите наличности на продуктите REALUX се управляват от единна складова система, която контролира бързото и ефективно доставяне на заявките и следи за поддържането на оптимални количества и асортимент на всички продукти.

Други подобни ресурси
Стоки:    Стоки за дома и бита
Сайтове: Стоки за дома и бита


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Стоки за дома и бита"
 
 
Линкове към Домо Естетико ЕАД
 
W70729 Интернет пазар. Дом и градина Сайтове Раздел Виж  ~  
W70733 Интернет пазар. Домашни потреби Сайтове Раздел Виж  ~  
W70730 Стоки за дома и бита Фирми Раздел Виж  ~  
W70731 Стоки за дома и бита Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
W70732 Домакински уреди Сайтове Раздел Виж  ~  
F5732 Битова техника Фирми Индекс Виж  ~  
W70891 Елекро,Енерго,Топло Осветителни тела Сайтове Раздел Виж  ~  
W70954 Мебели, Обзавеждане Осветление Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   0700 1 6886
  E-Mail  info@domoestetico.bg
  WEB Site  http://realux.bg
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: 1220 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Стоки за дома и бита
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  496       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   21/03/17

Google