Ресурсбук България. Събитие / обява

Започнаха преговорите за подкрепа на кабинет на Продължаваме промяната

Преговорите за подкрепа на бъдещ кабинет с мандата на формация "Продължаваме Промяната" вече са започнали и се провеждат и в този момент.

"Днес говорим с "Има такъв народ", БСП и "Демократична България". Предвид динамичната ситуация в техните ръководства, разговорите в момента са неофициални и се надяваме до края на деня, тази вечер да можем да споделим с медиите как напредваме".

Преди минути съпредседателите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев влязоха в централата на "Демократична България".

По неофициална информация, по-рано Кирил Петков и Асен Василев вече са били на "Позитано" 20.

По-рано БСП потвърди, че ще участва в преговорите за съставяне на правителство с мандат на "Продължаваме промяната". Корнелия Нинова обяви, че е получила обаждане от Кирил Петков и Асен Василев.

"Приехме тази покана. Започнахме преговори за правителство! Разбира се, в този разговор си казахме, че първо ще сложим на масата програмите си, ще търсим общите неща, ще търсим обединение. Ще работим след това във формат на работни групи, експертни групи, които по секторни политики да разговарят в подробности за програма на бъдещо правителство", заяви лидерът на БСП.

Засега от "Има такъв народ" отказват коментар, а от "Демократична България" по-рано потвърди, че в късния следобед ще се срещнат с представители на "Продължаваме промяната".

От "Продължаваме промяната" не приемат условието на "Възраждане", посочи Даниел Лорер.

По-рано лидерът на "Възраждане" заяви, че би преговарял за подкрепа на бъдещ кабинет с "Продължаваме промяната" само при ангажимент от тяхна страна за отмяна на всички ограничителни мерки, наложени заради Covid-заразата.

"Преди да започнем разговори, ние искаме да разберем ще отпаднат ли всички ограничителни мерки; ще отпадне ли изискването децата ни да бъдат тествани, защото ние искаме децата ни да се върнат в училище", заяви още Костадинов.

 
  Снимки на събитието / обявата
 
 
Линкове към Започнаха преговорите за подкрепа на кабинет на Продължаваме промяната
 
W97913 Започнаха преговорите за подкрепа на кабинет на Продължаваме промяната Източник Dir.bg
 
  Контакти
 
  Фирма - организатор:  
  Обект:  
  Лице за контакти:  
  Телефон:  
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код:
  П.Кутия:
 
  Място и време
 
  Място на събитието:   София
  Дата и час от:   17/11/21
  Дата и час до:   17/11/21
 
  Идентификация
 
  Тип на събитието: Политическо събитие   >>>
  Количество: 1
  Стойност:
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Слави Трифонов изрази пълна подкрепа за кабинет на Петков и Василев  
__ 1 __

17/11/21
18:52:19

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изрази пълна подкрепа за съставяне на правителство с мандата на партия "Продължаваме промяната".

Днес той се срещна с Кирил Петков и Асен Василев.

"Както казах, ще направя всичко възможно и всичко, което зависи от мен, за да бъде съставено правителство максимално бързо още с първия мандат. Затова днес приех поканата за среща, отправена от победителите в изборите - "Продължаваме промяната". Срещнах се с Кирил Петков и Асен Василев и изразих пълната си подкрепа към съставянето на правителство с техния мандат. Казах им директно, че ще направя всичко възможно, разбира се - всичко, което зависи от мен и от "Има такъв народ", за да може правителството да се реализира, парламентът да работи и хората да се успокоят." - написа Трифонов в профила си във Фейсбук.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  145       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   17/11/21